Un producător disperat a ajuns să vândă un kilogram de cartofi cu doar 20 de bani. Bărbatul din Zărneşti a rămas în gospodărie cu 600 de tone de cartofi din totalul de 800.cartofi 2

Bărbatul spune că a investit în recoltă 30.000 de lei şi că a obţinut o super producţie de 800 de tone de cartofi. În zadar însă, căci cumpărătorii sunt ademeniţi cu produsele de import, scrie braşovultau.ro.

În beciul lui Ferenc Cinori zac 600 de tone de cartofi. “Am rămas cu mulţi cartofi din cauză că în magazine s-au băgat din străinătate. Nici cheltuielile nu le scoatem”, a spus Ferenc Cinori. Dacă lasă la preţ 10 bani pentru clienţii care cumpără mai mult, atunci un kilogram de cartofi ajunge să coste cât o cutie de chibrituri.

Ioan Benea,  preşedintele Federaţiei Naţionale Cartoful din România, care spunea,  în martie, că peste un milion de tone de cartofi din recolta anului trecut se deteriorează în depozite din cauza  importurilor masive care continuă să intre pe piaţa românească”.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilorAvem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Studii Geo-Tehnice

Realizam Studii Geo-Tehnice in Conditii Foarte Avantajoase

Cele mai bune preturi din piata. Sunati acum: 0769 057 340

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

DIN CE AI POTI FACE RAI