Un producător disperat a ajuns să vândă un kilogram de cartofi cu doar 20 de bani. Bărbatul din Zărneşti a rămas în gospodărie cu 600 de tone de cartofi din totalul de 800.cartofi 2

Bărbatul spune că a investit în recoltă 30.000 de lei şi că a obţinut o super producţie de 800 de tone de cartofi. În zadar însă, căci cumpărătorii sunt ademeniţi cu produsele de import, scrie braşovultau.ro.

În beciul lui Ferenc Cinori zac 600 de tone de cartofi. “Am rămas cu mulţi cartofi din cauză că în magazine s-au băgat din străinătate. Nici cheltuielile nu le scoatem”, a spus Ferenc Cinori. Dacă lasă la preţ 10 bani pentru clienţii care cumpără mai mult, atunci un kilogram de cartofi ajunge să coste cât o cutie de chibrituri.

Ioan Benea,  preşedintele Federaţiei Naţionale Cartoful din România, care spunea,  în martie, că peste un milion de tone de cartofi din recolta anului trecut se deteriorează în depozite din cauza  importurilor masive care continuă să intre pe piaţa românească”.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Originally posted 2012-05-20 17:51:07.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.