Paulownia tomentosa

Paulownia tomentosa este un arbore special din China care este destul de viguros. Are frunze mari sub forma de inima ce sunt paroase pe intrados. Florile trompeta sub forma de ciorchine sunt o frumoasa rasplata dupa o iarna blanda.

Semanarea semintelor de Paulownia tomentosa poate fi facuta tot timpul anului. Mai intai semintele se tin cateva saptamani sau luni pe nisip cu granulatie mare intr-o zona calduta pentru a germina. Se amestecă frecvent si se mentin umede. Apoi se transplanteaza semintele ce germineaza in recipienti. Dupa ce toate semintele au germinat plantele vor fi pastrate intr-un loc racoros si luminat.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Beciuri / Pivniţe

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-50 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparatii la terasele hidroizolate cu membrane bituminoase

http://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

1 comment to Paulownia tomentosa

  • Buna Prieteni.

    Trebuie sa stiti ca acest copac in primul an de viata trebuie protejat impotriva inghetului
    prin taierea de la sol cam la 5 cm in luna octombrie si acoperirea lui cu paie sau coceni de porumb,pentru ai asigura o temperatura superioara inghetului.In primavara la sfirsitul lui martie descoperiti si o sa vedeti ce copac frumos o sa aveti.in al doilea an nu uitati sa- coplititi dupa ce creste de 2 m astfel ajutati la lemnificarea copacului, si la supravetuirea lui in cel de-al doilea an de viata. :)

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>