Paulownia tomentosa

Paulownia tomentosa este un arbore special din China care este destul de viguros. Are frunze mari sub forma de inima ce sunt paroase pe intrados. Florile trompeta sub forma de ciorchine sunt o frumoasa rasplata dupa o iarna blanda.

Semanarea semintelor de Paulownia tomentosa poate fi facuta tot timpul anului. Mai intai semintele se tin cateva saptamani sau luni pe nisip cu granulatie mare intr-o zona calduta pentru a germina. Se amestecă frecvent si se mentin umede. Apoi se transplanteaza semintele ce germineaza in recipienti. Dupa ce toate semintele au germinat plantele vor fi pastrate intr-un loc racoros si luminat.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

1 comment to Paulownia tomentosa

  • Buna Prieteni.

    Trebuie sa stiti ca acest copac in primul an de viata trebuie protejat impotriva inghetului
    prin taierea de la sol cam la 5 cm in luna octombrie si acoperirea lui cu paie sau coceni de porumb,pentru ai asigura o temperatura superioara inghetului.In primavara la sfirsitul lui martie descoperiti si o sa vedeti ce copac frumos o sa aveti.in al doilea an nu uitati sa- coplititi dupa ce creste de 2 m astfel ajutati la lemnificarea copacului, si la supravetuirea lui in cel de-al doilea an de viata. :)

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>